Media en recensies: verlangen

dutchbookdragon

De strijd om Aera-trilogie is echt een ontzettende aanrader als je van dystopische verhalen houdt. Ook het tweede deel Verlangen zit goed in elkaar en weet wat mij betreft deel 1 te overstijgen. Verlangen heeft een sterk verhaal, goede plottwist en Sanne de Bock heeft een fijne schrijfstijl. Als je op zoek bent naar een leuke YA-serie dan kan ik De strijd om Aera echt aanraden!


demi, meer boeken blog

Het einde van het boek zorgt weer voor een einde waardoor je het liefst in boek drie wilt beginnen, geweldig! Spannend, schokkend, bizar... Boek drie staat zeker weten op mijn lijstje!


manon, thrillers & more

Een verhaal met spannende wendingen en achtervolgingen. Haelen die telkens op de vlucht is, je voelt haar spanning. (...) Ik heb deel 2 - Verlangen - dan ook zeer vlot uitgelezen. Laat het slotdeel maar komen, ik wil heel graag weten hoe Haelens verhaal afloopt. 


anneke van ieperen, hebban

'Meer pit, een beter tempo en verrassende plotwendingen'

 

De manier waarop Sanne de Bock haar verhaal heeft opgeschreven laat een fijnere stijl zien dan in het eerste boek. Naast de levendige dialogen zijn ook de om- en beschrijvingen vlotter en meer eigentijds geworden. (...) Er is nog steeds ruimte voor verbetering, maar na het lezen van de slotgebeurtenissen zal iedere lezer willen weten hoe De Strijd om Aera gaat aflopen.


emmy, zon en maan

Verlangen was al beter dan zijn voorganger. (...) Al met al heeft Sanne de Bock zeker potentie als auteur en heeft De Strijd om Aera de potentie om een populair boek te worden. Er had nog kritischer gekeken moeten worden naar Aera en zijn inwoners zelf. Zonder die gekke sprongen was het boek al overtuigender geweest. Wel las Verlangen vlot weg en ben ik benieuwd waar deel drie heen zal gaan. 


Monica, my perfect booklife

Ik vond het goed voelbaar hoe Haelen op de hielen wordt gezeten, steeds achterom moet kijken en niemand zomaar kan vertrouwen. Het is hierdoor echt een heel vlot boek. Ik heb er denk ik één dag over gedaan om het uit te lezen.


conny schelvis-mens, conniesboekkies

Het tempo zit er, net als in het eerste deel, meteen goed in. Al heeft dit verhaal meer actie en zit het qua verhaallijn wat logischer in elkaar. Je merkt dat de schrijfster is gegroeid qua schrijven. (...) Op naar het afsluitende deel van de trilogie!

De Strijd om Aera Verraad Sanne de Bock hebban recensie anneke van ieperen